Известие

Collapse
No announcement yet.

Изключени лампички за ABS, ръчна спирачка и ASR

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Valenses Покажи съобщение
    Махни бушона на абс-а и виж какви лампи ще светнат по таблото и ще разбереш има ли аср няма ли.
    И за какво да маха бушони? Като подаде на контакт веднага се вижда на чека.

С МЕС можеш да провериш какво имаш и какво не

Comment

Така, махнах бушона и само АБС-а светна.

Защо да махам бушони....защото както е писал колегата, който е пуснал темата - може лампата на таблото да не работи.

С МЕС може да се включват лампите по таблото, но на мен ми даваше някаква грешка от рода на "not right conditions" или нещо подобно като исках да пусна лампата на АСР-а или на темпомата.

Като гледах бушоните видях че имам и тези двата за печка(ел.нагревател-а).
      Дали с free версията на МЕС мога да си я подкарам, че сега като е студеа колата не духа топло
      '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
      EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

"not right conditions" вероятно ти дава, защото правиш диагностика при работещ мотор.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

С МЕС още в началото при избор на типа АБС можеш да разбереш какво имаш

Comment

Може, ама не знам дали е от кабела или от друго, но и към трите типа abs не ме връзва(щракнал съм ключето за пиновете на 1/9 ABS, а и на другите не става).
            '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
            EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

Първоначално публикувано от che_ Покажи съобщение
              Може, ама не знам дали е от кабела или от друго, но и към трите типа abs не ме връзва(щракнал съм ключето за пиновете на 1/9 ABS, а и на другите не става).
              Пин 1 и само с ваг кабела

Comment

Working...
              X